Φωτιστικά, λάμπες, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός!

9/9
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) έως τις 15:00 εκτός Σαββάτου Κυριακής και επίσημων Αργιών. Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι οι εξής:

Με ταχυμεταφορές (courier) : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα βάρους έως και 15 κιλών ή όγκου έως και 75.000 κυβικών εκατοστών.
Με πρακτορείο μεταφορών : Με τον τρόπο αυτό αποστέλλονται όλα τα προϊόντα που δεν ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία, δηλαδή προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής.


Με ιδιόκτητό μας μεταφορικό μέσο : Αυτός ο τρόπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου και αφορά παράδοση στο νησί της Λέσβου

Με παραλαβή από τα καταστήματά μας : Με τον τρόπο αυτόν παραλαμβάνετε οι ίδιοι τα προϊόντα από όποιο κατάστημά μας επιθυμείτε ( Καλλονής και Μυτιλήνης ).

Το κόστος μεταφοράς για όλες τις παραγγελίες είναι από 2€ για τον Νομό Λέσβου και από 3€ για εκτός Λέσβου, το ποσό αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος του προϊόντος. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€. Για παραγγελίες πάνω από 50€ δωρεάν έξοδα αποστολής.

Για δυσπρόσιτες περιοχέες το κόστος είναι +5€